KRINGLOOPCENTRUM
Weert
Wat doen wij?

...en wat kunnen we voor u betekenen.

 
Verkoop van gebruikte goederen

"Kringloopcentrum Weert" is er in de eerste plaats voor diegenen die op zoek zijn naar leuke, mooie en  gebruikte goederen en hiermee hun woning willen verrijken. Van het inrichten van een complete woning, tot het vinden van dat éne unieke artikel, waar u al zo lang naar op zoek bent

Dit alles voor een zeer schappelijke prijs.

Bezoek onze kringloopwinkel en u raakt niet uitgekéken!


U levert zonder afspraak, zelf uw overbodige spulletjes bij ons af

U kent het wel, de grote schoonmaak in huis. Op zolder, in de kelder, in de schuur of het tuinhuisje komt u dan spulletjes tegen, die u al jaren meer niet meer gebruikt en niet weet wat u er nog mee moet doen.

Hebt u ze dan nog wel écht nodig? Nee toch? Maar waar blijft u dan met deze spulletjes?

"Kringloopcentrum Weert" is er nog erg blij mee.

Bent u in staat om kleinere goederen of hoeveelheden, tijdens de openingstijden van onze kringloopwinkel, even zélf bij ons af te leveren? Dan bent u uiteraard altijd van harte welkom.

Het gaat dan om die ene doos met gelezen boeken, die versleten schommelstoel of die ouderwetse schemerlamp die al jaren op zolder in een hoekje staan. Die pannenset die u al enige tijd niet meer gebruikt of die overbodig geworden garderobekast in de slaapkamer of dat lelijk geworden kastje in de hal, waar u zich al enige tijd aan stoort.

En wat dacht u van die doos met kleine hebbedingetjes waar u al een hele tijd niet meer naar omkijkt. Die volle doos met 'snuisterijen, die u in de loop der jaren allemaal hebt verzameld en er geen plekje meer voor kunt vinden.

Alles wat voor u, in de loop der tijd overbodig is geworden kunt u gratis bij ons afleveren.

"Kringloopcentrum Weert" is in de gelegeheid om deze spulletjes in onze kringloopwinkel, nog een tweede leven te geven en diegene die nét naar dat ene stoeltje of koffieservies op zoek is, tegen een geringe verkoopprijs gelukkig te maken.

Tijdens onze openingsuren kunt u áltijd met deze spulletjes bij ons terecht.

Gratis laten ophalen van (grotere) overbodige spulletjes

Heeft u geen vervoer of zijn de spullen van een dergelijke omvang dat u deze niet zelf in onze kringloopwinkel kunt afgeven? Dan biedt "Kringloopcentrum Weert" u de service om deze spullen gratis bij u thuis te komen ophalen.

Hiervoor neemt u bij voorkeur, telefonisch contact met ons op. Er wordt dan een afspraak met u gemaakt, op welke dag en op welk tijdstip we bij u kunnen aankomen om deze spulletjes dan gratis bij u op te komen halen.

Denk hierbij ondermeer aan grotere meubelstukken zoals:

  • Kasten
  • Dressoirs
  • Salontafels
  • Eettafels
  • Eettafelstoelen
  • Eventueel met in dozen verpakt kleingoed
  • Geen bankstellen
  • Geen speelgoed en kleding
Inkoop van gebruikte goederen

"Kringloopcentrum Weert" onderscheidt zich ondermeer van andere kringloopwinkels, doordat we uw dierbare meubels en overbodige spulletjes eventueel ook inkopen. Vind u het jammer en doet u die mooie antieke stoel van oma met pijn in uw hart weg?

Dan is ´Kringloopcentrum Weert´ eventueel bereidt om u hiervoor een kleine vergoeding te geven. Dit altijd in onderling overleg over de prijs tussen u en "Kringloopcentrum Weert".

Complete woonhuis- en bedrijfsontruimingen

"Kringloopcenrum Weert" is tevens uw onmisbare hulp bij onverwachte huisontruimingen, kamerontruiming in een verpleeg- of verzorgingshuis, bejaardenflat of aanleunwoning.

We nemen in deze, voor u moeilijke tijd, al uw zorgen omtrent ontruiming hiervan volledig uit handen


Nog herbruikbare spullen zullen een plaatsje in onze verkoopwinkel krijgen, waarna het overige ´afval´ verantwoord door ons zal worden afgevoerd, voor recycling naar de millieustraat. U heeft er zelf totaal geen omkijken meer naar. 

Lees hier meer over woning- winkel- en/of bedrijfsontruimingen  >>>

Of vraag vooraf naar alle eventuele mogelijkheden door vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Opknappen en verkopen van ingebrachte goederen

Regelmatig ontvangt "Kringloopcentrum Weert" beschadigde en afgedankte meubeltjes, die met een likje verf en een klein beetje inspanning en cretiviteit van onze kant, er weer als 'nieuw' uitzien.

Ook hier zijn we wéér uitzonderlijk in t.o.v. onze collega kringloopwinkels. 


Vaak krijgen we dan ook van bezoekers in onze winkel te horen, dat we meer op een woonwinkel lijken dan alleen op een stoffige kringloopwinkel. Ons uiteindelijk doel hiermee is dan ook, om iedere bezoeker tevreden onze kringloopwinkel te laten verlaten.

Kijk eens naar de mooie resultaten van opgeknapte meubeltjes in onze fotogallerij.

Verkoop van nieuwe woon-accessoires

Buiten de verkoop van gebruikte en opgeknapte spulletjes, bezoeken we ook vaak diverse woonbeurzen en groothandelaren om leuke, trendy accessoires voor u in te kopen. Deze 'nieuwe' accessoires kunt u dan weer leuk combineren met dat leuke kastje wat u zojuist bij "Kringloopcentrum Weert" heeft aangeschaft.

Of u kunt deze leuke accessoires ook aan iemand kado geven.

Conclussie

Zoals u ziet is "Kringloopcentrum Weert" véél meer dan alleen een stoffige kringloopwinkel. Het is een gezellige, complete en veelzijdige "kringloop -woon- winkel" met nét dat 'ietsje meer'.

Kom gezellig een middagje winkelen bij "Kringloopcentrum Weert" en overtuig uzelf.
HOME
Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Openingstijden
Routekaart
Contact
HomeWie zijn wij?Wat doen wij?Onze kringloopwinkelOpeningstijdenRoutekaartFoto'sVacaturesContactDisclaimer